top of page

BENEFICIAȚI DE CELE MAI COMPLEXE
SOLUȚII PENTRU SĂNĂTATE!

  Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră atunci când doriți să călătoriți în străinătate pentru diverse afecțiuni de sănătate. Deplasarea în altă țară pentru servicii medicale, poate include planificarea multor detalii, precum programări, opinia doctorilor în legătură cu problema pe care o aveți, transferul de la aeroport către spital/hotel, costul serviciilor, traducerile, etc. 

 

Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simțiți singuri într-o țară străină. Suntem reprezentanța de consultanță medicală care vă oferă prețuri corecte și echitabile, ocupându-ne de toate demersurile pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia constant de îngrijire premium. 

 

Pe parcursul anilor, am clădit o conexiune de neclintit între spitalele din străinătate și pacienți. Am dezvoltat un spectru larg de servicii pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră cu un scop precis și comun: bunăstarea dumneavoastră, în toate planurile.

 

Vă prioritizăm nevoile și cerințele la fiecare pas al procesului, și de aceea, oferim un parcurs fluid și extrem de rapid în rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate.

Despre Acibadem

1_U670JsbL80VjEVfkobz0aw.jpeg
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Cedars-Sinai-Medical-Center-Plaza-Healin

MEREU LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ!

Cu peste 28 ani de activitate, suntem cel  mai important furnizor de servicii de călătorii medicale în străinătate. Suntem pionierii programelor de succes ce permit pacienților de pretutindeni posibilitatea de a călători în centre de excelență și renume mondial, pentru orice tip de tratament medical.

 

Folosind serviciile noastre, pacienții se bucură constant de rezultate excelente, cu niveluri foarte mari de satisfacție în ceea ce privește îmbunătățirea evidentă a stării de sănătate. Anual, depășim indicii de satisfacție ai pacienților, raportat la sistemul național de sănătate.

 

Echipa noastră este pregătită să lucreze cu dumneavoastră pentru a vă evalua dosarul medical și pentru a vă oferi îndrumări personalizate, totul pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de opțiuni de îngrijire excepționale disponibile în rețeaua noastră de spitale super-specializate.

 

Misiunea noastră este să facem din experiența fiecărui pacient nimic mai mult decât un succes extraordinar.

bottom of page